| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
zizastorm Genel Moderatör Ütopyam Editörü Proje Mimarı

Cinsiyet:  Yaş: 22 Kayıt: 19 Nis 2006 Mesajlar: 9298 Nerden: Anderfels
|
|
| Başa dön |
|
 |
iskeletli hayalet Gezgin

Cinsiyet:  Yaş: 18 Kayıt: 25 Oca 2009 Mesajlar: 1040 Nerden: aşk, sevgi, alışkanlık üçgeninden
|
|
çıkmadı mı hala bu oyun. öldü mü bunu yapanlar ne oldu?! _________________
tom loves summer
ben Bilimum'un doğru yazımını bilen, insanları görünüş, fikir ya da taktığı kolyeye göre yaftalamayan ergen bir hippiyim.
he bir de;
80'ler mükemmeldi abi. beatles da harikaydı. |
|
| Başa dön |
|
 |
Drac'mpire Gezgin

Cinsiyet:  Yaş: 19 Kayıt: 07 Ksm 2005 Mesajlar: 553 Nerden: Alakktân
|
|
| 24 Ağustos 2010'da Amerika'da 27 Ağustos'ta Avrupa'da çıkacak (ağzımın suyu bu noktaya damlıyor) . |
|
| Başa dön |
|
 |
HomeR Gezgin

Cinsiyet:  Yaş: 20 Kayıt: 15 May 2008 Mesajlar: 2514 Nerden: Babylon
|
|
| Alıntı: | Mafia II'ye Demo
2K Games, sabırsızlıkla beklenen ve 24 Ağustos'ta piyasaya sürülecek olan Mafia II'nin demo çıkış tarihini açıkladı.
Yapılan resmi açıklamaya göre, 10 Ağustos itibariyle PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 sahipleri Mafia II'nin demosunu indirip test etme imkanı bulacaklar. Sekiz yıl önceki ilk oyunla büyük beğeni toplayan yapım, bakalım yeni nesil teknolojisiyle çıtayı ne kadar yükseltebilecek. |
| Alıntı: | 2K Games, sabırsızlıkla beklenen ve Ağustos ayı sonuna doğru piyasaya sürülecek olan Mafia II’nin sistem gereksinimlerini açıkladı.
24 Ağustos’ta PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları için piyasaya sürülecek olan oyunla ilgili en çok merak edilen sorulardan biri daha cevabını buldu. 2K Games, oyunun PC versiyonu için sistem gereksinimlerini açıkladı. İşte Mafia II’nin bizden istedikleri ve bize önerdikleri:
Minimum
- Pentium D 3 Ghz ya da AMD Athlon 64 X2 3600+ ve üzeri işlemci
- 1.5 GB RAM
- ATI HD 2600 Pro ya da nVidia GeForce 8600 ve üzeri ekran kartı
- 8 GB sabit disk alanı
Önerilen
- Core 2 Quad 2.4 Ghz işlemci
- 2 GB RAM
- ATI Radeon HD 3870 ya da nVidia GeForce 9800 GTX ekran kartı
- 10 GB sabit disk alanı |
http://www.gametrailers.com/player/101199.html _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
HomeR Gezgin

|
|
of of of of yok böyle bi oyun. şimdiye kadar oynadığım hiçbir oyun bunun yakınından uzağından geçemez. adamlar süper yapmışlar. yüz mimikleri küçük ayrıntılar muhteşem. bitmesin diye kıyamıyorum oynamaya
>>Yayalar mal mal etrafına bakmıyorlar. Konuşuyorlar, alışveriş yapıyorlar hatta buzda kayıp yere düşüyorlar.
>>Çaldığın arabana kendin plaka yazabiliyorsun ve araba kirleniyor! Karda giderken siyah araba bembeyaz bi hal alabiliyor.
>>Dövüş ve silah kullanımı bazı oyunlarla aynı olsa da bu daha kullanışlı. Birini vurduğun zaman kanın fışkırması gerçekçi.
>>Karda yürürken ayak izlerin çıkıyor.
>>Uyutabiliyorsun ve can perkleri bu oyunda yiyecek içecek. Şimdilik Joe doyuruyor bakalım
>>Playboy dergisi kolleksiyonu yapabiliyorsun.
Oynayın abi işte.  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
zizastorm Genel Moderatör Ütopyam Editörü Proje Mimarı

Cinsiyet:  Yaş: 22 Kayıt: 19 Nis 2006 Mesajlar: 9298 Nerden: Anderfels
|
|
Ne zaman aldın bu oyunu? Ben de arkadaştan kapayım. Korsana para vermem, ama korsan kullanırım  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
HomeR Gezgin

|
|
Korsan. Ama karar verdim bu oyunun orjinalini mutlaka alacam. Değer bu oyuna. :m _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
JeRu Gezgin

Cinsiyet:  Yaş: 50 Kayıt: 12 Tem 2009 Mesajlar: 250 Nerden: Parmak Üstü Kılları..
|
|
oyunu çok kısa tutmuşlar yaklaşık 3-4 günde her gün 1-2 saat oynayarak bitirdim.Güzel sürükleyici bir konusu var.sonu için aynı güzellikte diyemem ama. _________________ "inan bana haluk, ezeli bir şifadır aldanmak... |
|
| Başa dön |
|
 |
|