| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Maith Gezgin

Cinsiyet:  Yaş: 17 Kayıt: 22 Tem 2005 Mesajlar: 5932 Nerden: nightly shore.
|
|
kopsuuun. belki güzel bişiyler olur xD zaten ne olsa şimdikinden güzel olmuş olur ya neyse xP _________________ Sen görebiliyor musun?
Stereogram fan kılap~ |
|
| Başa dön |
|
 |
OsCaR Gezgin

Cinsiyet:  Yaş: 18 Kayıt: 11 Ağu 2007 Mesajlar: 295 Nerden: Lapuş.
|
|
Mistik güçler biraz saçma olmuş sanki.
Bunun filmi de çekilmiş bu arada "2012" diye.Harry Potter'da fragmanını izlemiştim.Baya iyiydi,gidilir. ^^ _________________

|
|
| Başa dön |
|
 |
zizastorm Genel Moderatör Ütopyam Editörü Proje Mimarı

Cinsiyet:  Yaş: 22 Kayıt: 19 Nis 2006 Mesajlar: 9298 Nerden: Anderfels
|
|
2012'in fragmanı müthiş bir şey Tam anlamıyla, dünyanın ipi çıkıyor  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
HomeR Gezgin

Cinsiyet:  Yaş: 20 Kayıt: 15 May 2008 Mesajlar: 2514 Nerden: Babylon
|
|
| Başa dön |
|
 |
OsCaR Gezgin

Cinsiyet:  Yaş: 18 Kayıt: 11 Ağu 2007 Mesajlar: 295 Nerden: Lapuş.
|
|
İyiymiş.Çok merak ettim bu filmi. _________________

|
|
| Başa dön |
|
 |
Ogul__McGonagall Gezgin

Cinsiyet:  Yaş: 15 Kayıt: 31 Arl 2006 Mesajlar: 1409 Nerden: Sedd-i İskender'in Ardından 1 Uyarı
|
|
Mükemmel ötesi bişi gibi Hac'daki insanlar, San Pietro Katedrali'nin yuvarlanması...Tibet...mükemmel para harcanmışa benziyor  _________________
DREIKAISERBUND |
|
| Başa dön |
|
 |
Maritza Moderatör

Cinsiyet:  Yaş: 16 Kayıt: 28 May 2006 Mesajlar: 6690 Nerden: Detroit Metal City
|
|
Benim anlamadığım şey, birkaç günde Dünyanın soğuyup tekrar eski haline dönmesi.  _________________ i find your lack of faith disturbing. |
|
| Başa dön |
|
 |
LaiLa Gezgin

Cinsiyet:  Yaş: 16 Kayıt: 26 Mar 2007 Mesajlar: 3129 Nerden: New York City : )
|
|
Evet ona ben de pek ihtimal vermiyorum. Ölücez bence biz buzul şeysinde
Bi de bizim 94 tayfasının ÖSS güme gidiyor hacı ya çalışmasak mı napsak?  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Drac'mpire Gezgin

Cinsiyet:  Yaş: 19 Kayıt: 07 Ksm 2005 Mesajlar: 553 Nerden: Alakktân
|
|
resmen bütün hayatımı 2012ye endeksledim. Nasıl olsa dünyanın sonu diye bi umursamazlık var.
Hani inanmıyorum da, yani kıyamet olacağına, bişeyler olur belki. |
|
| Başa dön |
|
 |
utena's_rose Gezgin

Cinsiyet:  Yaş: 17 Kayıt: 20 Hzr 2005 Mesajlar: 7196 Nerden: Galaksinin Batı Sarmal Kolunun bir ucundaki küçük güneşin yüz kırk sekiz milyon kilometre uzağından.
|
|
Genelde takvimler bitince yeniden başlarlar. Pek ciddiye almıyorum ben bunu Yani yaklaşan bir tehlike olsaydı eğer, meteor, afet, bilmemne, bilimsel olarak şimdiye kadar tespit edilirdi. Ama eğer sona ermezse sevinirim (burdan Kozmos'a sesleniyorum. ) yoksa bütün hayatımı okulda geçirmiş olacağım.  _________________
It's funny. All you have to do is say something nobody understands and they'll do practically anything you want them to.
~J.D. Salinger |
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
Ölümsüzlük kısa süreli lütuf olabilir, ama uzun süreli bir işkencedir. O yüzden, protesto ediyorum. Durdurun dünyayı inecek var.  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
lenny Gezgin

Cinsiyet:  Yaş: 22 Kayıt: 07 Ksm 2005 Mesajlar: 764 Nerden: Ankara
|
|
ya yok ya saçmalık resmen.bunun gerçekleşmesi için bi takım işaretlerin belirlenmesi gerek.o da yok zaten.
ayrıca daha çok erken yaa. okuldan yeni mezun olmuş,kariyerimi bile tam geliştirememiş olucam.sevgilimle bile daha evlenmemiş oluruz. ayıp oluyo ama.  _________________ DEĞİŞİM ZAMANI BİTTİ.ŞİMDİ KAYBETTİKLERİNİ VE GERİDE BIRAKTIKLARINI TOPLAMAK İÇİN GERİ DÖNÜŞ ZAMANI.
LİLİAN AND LENNY İS BACK... |
|
| Başa dön |
|
 |
utena's_rose Gezgin

Cinsiyet:  Yaş: 17 Kayıt: 20 Hzr 2005 Mesajlar: 7196 Nerden: Galaksinin Batı Sarmal Kolunun bir ucundaki küçük güneşin yüz kırk sekiz milyon kilometre uzağından.
|
|
benim de hayatımın geri kalanından çok az beklentim olsa da lisede ölmek istemiyorum.  _________________
It's funny. All you have to do is say something nobody understands and they'll do practically anything you want them to.
~J.D. Salinger |
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
İnsanlara soracak olsalar, asla kıyamet gelmezdi. Bak yazın bu sözü. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Maritza Moderatör

Cinsiyet:  Yaş: 16 Kayıt: 28 May 2006 Mesajlar: 6690 Nerden: Detroit Metal City
|
|
Ehm, 25 saat...  _________________ i find your lack of faith disturbing. |
|
| Başa dön |
|
 |
|